İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Sözleşmeli Gemi Adamı Alımı Sınav Duyurusu

Üniversitemiz Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürlüğünde görev yapmak üzere giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2 inci maddesine göre 9 (Dokuz) adet Gemi Adamı kadrosuna ilanda belirtilen pozisyonlara göre süresi içinde müracaat eden adaylardan sınava girmeye hak kazananların isim listesi ilişikte sunulmuştur.

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLERIN LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: 24 Ekim 2022  tarihinde sınava gelecek olan adaylar yanlarında başvuru şartlarında belirtilen evrakların asıllarını ve birer adet fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir.

Sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen tarih ve saatte sınav yerlerinde bulunmaları gerekmektedir.

Yazılı Sınav Giriş Bilgileri:
Tarih : 24 Ekim 2022 Pazartesi günü
Saat: 10:00-13:00 arası (En geç saat 09:00'da sınav yerinde olunması gerekmektedir.)
Sınav Yeri ve Adresi : İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü  Mollahüsrev Mah., Müşküle Sk. No:17  Fatih/İSTANBUL

Sözlü Sınav Giriş Bilgileri:
Tarih : 27 Ekim 2022 Perşembe günü
Saat: 10:00'da başlayacaktır. (En geç saat 09:00'da sınav yerinde olunması gerekmektedir.)
Sınav Yeri ve Adresi : İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Mollahüsrev Mah., Müşküle Sk. No:17 Fatih/İSTANBUL

Uygulamalı Sınav Bilgileri:
Tarih : 31 Ekim 2022 Pazartesi günü
Saat: 10:00'da başlayacaktır. (En geç saat 09:00'da sınav yerinde olunması gerekmektedir.)
Sınav Yeri ve Adresi : İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü ve R/V ALEMDAR II Araştırma Gemisi Mollahüsrev Mah., Müşküle Sk. No:17 Fatih/İSTANBUL

Detaylı Bilgi İçin İletişim: 0212 440 00 00 Dahili:26026

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRMESİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI:
Her bir unvan için atanmaya hak kazananların başarı sıralaması; yazılı sınavın %40’ı sözlü sınavın %30’uve uygulamalı sınavın %30’u hesaplanarak oluşacak sıralamaya göre belirlenecektir. Sonuçlar sınavların bitiminden itibaren en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılamaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi feshedilir. İdare tarafından ödenmiş olan herhangi bir bedel var ise yasal faizi birlikte tazmin edilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamaz.

İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.