ReferenceError: Can't find variable: Map https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-78696219-4:82 Personel Daire Başkanlığı | İstanbul Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Sözleşmeli Bilişim Personeli Sözlü Sınav Duyurusu

375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ıncı maddesi uyarınca Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere 27.07.2023 tarihli, 32261 sayılı Resmi Gazetede, Devlet Personel Başkanlığı ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 15 (onbeş) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonuna müracaat eden adaylardan yazılı sınava girmeye hak kazananların katıldığı 06 Eylül 2023 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucu ve bu sonuçlara göre yapılacak olan sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi ilişikte sunulmuştur.

*Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen sınav yerinde belirtilen saatte bulunmaları gerekmektedir.

YAZILI SINAV SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Sözlü Sınav Bilgileri

Sınav Yeri: İstanbul Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı