İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Sözleşmeli Bilişim Personeli Sözlü Sınav Duyurusu

375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ıncı maddesi uyarınca Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere 15.11.2022 tarihli, 32014 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 11 (on bir) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonuna müracaat eden adaylardan yazılı sınava girmeye hak kazananların katıldığı 15.12.2022 tarihinde yapılan yazılı sınav sonucu ve bu sonuçlara göre yapılacak olan sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi ilişikte sunulmuştur.

Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazananların Listesine ulaşmak için tıklayınız.

*Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen sınav yerinde belirtilen saatte bulunmaları gerekmektedir.

Sözlü Sınav Bilgileri:

Sınav Yeri : İstanbul Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
Adres : Süleymaniye Mahallesi Ayşe Kadın Hamamı Sk. No:22 34116 Fatih/İSTANBUL
Sınav Tarihi : 28 Aralık 2022 Çarşamba Günü Saat 10:00 - 12:00

Bu duyuru tebliğ mahiyetindedir.

Detaylı bilgi için: personel@istanbul.edu.tr