İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yazılı Sınav Duyurusu

375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ıncı maddesi uyarınca Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere 18 Nisan 2022 tarihli, 31813 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz internet sitesinde yayımlanan 8 (Sekiz) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonuna müracaat eden adaylardan yazılı sınava girmeye hak kazananların listesi ilişikte sunulmuştur.

Başvuru Sonuçları

Yazılım Geliştirme Uzmanı - 2 Kat Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

Yazılım Geliştirme Uzmanı - 3 Kat Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen sınav yerinde belirtilen saatte bulunmaları gerekmektedir.

Yazılı sınav tarihi: 17 Mayıs 2022 Salı Günü

Sınav yeri:  İstanbul Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Kalenderhane Mah. 16 Mart Şehitleri Cad. No:20  Vezneciler Fatih İSTANBUL

Sınav Salonu : Derslik 3

Sınav saati: 10:00-12:30