ReferenceError: Can't find variable: Map https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-78696219-4:82 Personel Daire Başkanlığı | İstanbul Üniversitesi

27 Temmuz 2023 tarihli, 32261 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım Sonuçları

375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ıncı maddesi uyarınca Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere 27.07.2023 tarihli, 32261 sayılı Resmi Gazetede ve Üniversitemiz resmi web sitesinde yayımlanan 15 (onbeş) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonuna müracaat eden adaylardan Yazılı ve Sözlü sınav sonuçlarına göre atanmaya hak kazanların; Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkındaki Yönetmeliğin 9 uncu maddesi uyarınca tebligatın* yapıldığı tarihten itibaren en geç 10 iş günü içerisinde sözleşme imzalamak üzere aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yazılı ve Uygulamalı Sözlü sınav sonuçlarına göre Sözleşmeli Bilişim Personel olarak atanmaya hak kazananların listesini görmek için tıklayınız.

Evrak teslim dilekçe örneği için tıklayınız.

İSTENİLEN BELGELER

1)Dilekçe

2) Kimlik Kartı Fotokopisi

3) 6 adet vesikalık fotoğraf

4) Sağlık Kurulu Raporu (Devlet Hastanesinden alınması gerekmekte olup Psikiyatri alanı bulunması zorunludur.)

5) Sabıka Kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya e-devlet sayfanızdan evrak teslim tarihinden en fazla 1 ay önce Resmi Kuruma verilmek üzere alınmış olmalıdır.)

6) Askerlik Belgesi (Erkek Adaylar İçin - Askerlik Şubesinden veya e-devlet sayfanızdan alınmış olmalıdır.)

7) Mal Bildirim Beyannamesi (Göreve başladıktan sonra 1 ay içerisinde Personel Bilgi Yönetim Sisteminde doldurularak görev yeri tarafından Personel Daire Başkanlığına iletilecektir.)

* Atanmaya hak kazananlara ayrıca yazılı tebliğ yapılacaktır.

Detaylı bilgi için: personel@istanbul.edu.tr