20 Ocak 2022 Tarihli 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yedekten Kazananların Listesi (4. Yedek Liste)

Üniversitemiz birimlerinde giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar da yer alan Ek 2 nci maddenin (B) fıkrasına göre 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazananların listesi ve görev yerleri daha önce yayınlanmış olup atanmaya hak kazanan adaylardan evrak teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre yedek adaylardan dördüncü kez atama yapılmıştır. Atanmaya hak kazanan yedek adayların listesi ve görev yerleri aşağıda yayımlanmıştır.

Atanmaya hak kazanan adayların 19/08/2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeler ile birlikte şahsen Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgelerini tamamlayarak teslim etmeyen adaylar hakkından feragat etmiş sayılacak, evraklarını teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla yedek adaylardan çağrılacaktır.​

YEDEKTEN ATANMAYA HAK KAZANANLAR (4. YEDEK LİSTELER)

​Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) - DP1 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi - KGG1 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Büro Personeli - BP1 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Büro Personeli - BP2 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Büro Personeli - BP3 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Büro Personeli - BP4 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Biyolog - B1 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Fizyoterapist - F1 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Psikolog - P1 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Laborant - L1 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme Teknikeri) - ST2 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sağlık Teknikeri (Tıbbi Laboratuvar Teknikeri) - ST3 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji Teknikeri) - ST5 Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Not: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Evrak Teslim Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

İSTENİLEN BELGELER
1) Dilekçe
2) Kimlik Kartı Fotokopisi
3) 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
4) Öğrenim Belgesi (diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, barkodlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
5) Sabıka Kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya e-devlet sayfanızdan evrak teslim tarihinden en fazla 1 ay önce Resmi Kuruma verilmek üzere alınmış olmalıdır.)
6) Sağlık Kurul Raporu ( Psikiyatri alanı bulunması zorunlu olup herhangi bir Devlet Hastanesinden alınabilir.)
7) Askerlik Belgesi (Erkek Adaylar İçin - Askerlik Şubesinden veya e-devlet sayfanızdan alınmış olmalıdır.)
8) Mal Bildirim Beyannamesi (Göreve başladıktan sonra 1 ay içerisinde Personel Bilgi Yönetim Sisteminde doldurularak görev yeri tarafından Personel Daire Başkanlığına iletilecektir.)
9) SGK Hizmet Dökümü (Herhangi bir Sosyal Güvenlik kaydı olmayanlar SGK'dan veya e-devletten kayıt sorgulanmasını temin etmesi gerekmektedir. Daha önce kaydı olanlar SGK'dan ya da e-devlet üzerinden SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesini barkodlu olarak temin etmesi gerekmektedir.)
10) Güvenlik Kimlik Kartı Aslı ve Fotokopisi (Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna atananlardan talep edilecektir.)

ÖNEMLİ NOTLAR
1) Süresi içerisinde evraklarını teslim etmeyenler haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.
2) Evraklar eksiksiz olarak tamamlandıktan sonra İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı Beyazıt-Fatih/İSTANBUL adresine şahsen teslim edilecektir.

Evrak Teslim Başlangıç Tarihi:15.08.2022 Pazartesi Günü
Son Evrak Teslim Tarihi: 19.08.2022 Cuma Günü (mesai bitimine kadar)

Detaylı bilgi için: personel@istanbul.edu.tr