Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde Görevlendirilmek Üzere (Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği veya Grafik Tasarımı Bölümlerinden Lisans Mezunu olup, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği veya Grafik tasarımı alanında Tezli Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamış olmak şartı) 30.10.2020 tarihli 31289 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan 4. derece Öğretim Görevlisi (U) İlanının Değerlendirme Sonucuna göre Yedek Adayın Başvuru Süresi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde Görevlendirilmek Üzere (Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği veya Grafik Tasarımı Bölümlerinden Lisans Mezunu olup, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği veya Grafik tasarımı alanında Tezli Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamış olmak şartı ) 30.10.2020 tarihli 31289 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan 4. derece Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim) İlanının Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız..

Sınavı yedek olarak kazanan adayın, ikametgah belgesi, kapalı zarf içerisinde mal bildirim beyan formu (form için tıklayınız..), sağlık raporu (tam teşekküllü hastaneden alınması zorunluluğu yoktur, çalışabileceğinin belgelenmesi yeterlidir), 2 adet fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş olmalı) ile birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına dilekçe ile 30.12.2020 tarihi mesai saati bitimine kadar şahsen başvuru yapması gerekmekte olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.