8 Haziran 2020 Tarihli Sürekli İşçi Alım İlanı İŞKUR Üzerinden Başvuru Yapan ve Kura Çekimine Esas İsim Listesi

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi) personel ihtiyaçlarının karşılanması için, giderleri Özel Bütçe gelirinden ödenmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4'üncü maddesinin (D) fıkrası hükümleri uyarınca 4857 sayılı İş Kanununa tabi Sürekli İşçi olarak istihdam edilmek üzere 09/08/2009 tarih, 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile 26 Mart 2020 tarihli 31080 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Geçici 6'ncı Maddesine göre 08/06/2020 tarihli, 31149 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ilanımıza İŞKUR üzerinden başvuru yapıp eğitim durumlarına esas kura çekimine girmeye hak kazanan unvan ve isimleri gösterir nihai listeler aşağıda yayımlanmıştır.

66 Adet Hastane Hizmetlisi Başvuru listesi için Tıklayınız.

124 Adet Temizlik Görevlisi (Hastane) Başvuru listesi için Tıklayınız.

KURA İLE İLGİLİ BİLGİLER

• Noter huzurunda kura çekimi 19.06.2020 Cuma günü saat 10:00’da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu  Beyazıt Fatih-İSTANBUL adresinde yapılacaktır.
  • Noter kurası sonucu 26.03.2020 tarihli 31080 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Geçici 6'ncı Maddesine göre 1 kat asil ve asil kadar yedek aday belirlenecektir. Kura sonucu atanmaya hak kazanan asil ve yedeklerin listesi Üniversitemiz (www.istanbul.edu.tr ve www.personel.istanbul.edu.tr) internet adresinde DUYURULAR kısmında yayımlanacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • Pandemi sebebi ile kura çekiminin yapılacağı salona aday alınmayacaktır. Ancak kura çekimini takip etmek isteyen adaylar aşağıdaki linkte yer alan Üniversitemiz sosyal medya kanalından kura çekimini canlı olarak izleyebilirler.

• Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ilgililere ayrıca herhangi bir iletişim aracı ile tebligat yapılmayacaktır.