Başkanlığımız Personeli Derviş AKDAŞ 14 Temmuz 2018 tarihi itibariyle emekliye ayrılmıştır.

Üniversitemize uzun yıllar hizmeti bulunan Başkanlığımızda görevli Değerli Personelimiz Derviş AKDAŞ 14 Temmuz 2018 tarihi itibariyle emekliye ayrılmıştır.

Değerli Personelimiz Derviş AKDAŞ'ın emekliye ayrılması münasebetiyle 17 Temmuz 2018 Salı günü Üniversitemiz Rektörlük Binası Mavi Salonda Başkanlığımız tarafından Veda Töreni gerçekleştirilmiştir.

Tüm personelimizin katılımıyla gerçekleşen törende, Personel Daire Başkanı Bilgin HAFIZMEHMETOĞLU tarafından Derviş AKDAŞ'a hizmetlerinden dolayı Teşekkür Belgesi takdim edilmiş ve Şube Müdürlerimiz ile çalışma arkadaşları tarafından anı olarak hediyeler sunulmasının ardından hatıra fotoğrafları çekilmiştir.

Değerli Personelimize;  Üniversitemiz ve Başkanlığımız bünyesinde görev yaptığı süre boyunca Üniversitemize ve Başkanlığımıza sağladığı değerli katkılardan dolayı şükranlarımızı sunar, emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluk dolu nice seneler temenni ederiz.