2016 Yılı Performans Belgeleri Dağıtım Töreni

İÜ Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 2016 Yılı Aralık Ayı Dönemi Performans Değerlendirme Belgesi Dağıtım Töreni, 3 Ocak 2017 tarihinde İÜ Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını İÜ Personel Daire Başkanı Bilgin Hafızmehmetoğlu yaptı. Hafızmehmetoğlu konuşmasında, “Bizlere ekip ruhunu hissettirerek huzurlu çalışma ortamı sağlayan yöneticilere ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmetin Yürütülmesinde Önemli Olan İyi Niyet

İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ise törende yaptığı konuşmada, “Geleneksel hale gelen toplantımızı bu sene de hak ettiği şekilde yapıyoruz. Üniversite binalarının yenileme çalışmaları dolayısıyla hepimiz bir fedakârlıkta bulunduk. En fazla fedakârlığı yapan ise tabi ki sizler oldunuz. Dar alanlarda yüksek hizmet nasıl yapılır bunu gösterdiniz. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önemli olan hizmetin yürütülmesinde insanların kendini vermesi, katkı sağlaması ve iyi niyeti. Mekân ise bunu güzelleştiren bir unsur. Güzel mekânlarda hizmet vermek elbette sizin hakkınız. Bu hizmeti bugüne kadar ciddi bir soruna yol açmadan titizlik ve düzen içerisinde götürdük. Yeni yılın da bu disiplin içerisinde süreceğinden hiçbir kuşkum yok. Yeni ve güzel mesailerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak tarafından performans belgeleri sahiplerine takdim edildi.

Tören toplu fotoğraf çekimi ve kokteylin ardından sona erdi.

Haber: Gülin MİSKET

İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü